Crowdfunding: project social media e-skills

Mijn vraag: hoe kan ik crowdfunding gaan gebruiken voor de combi entrepreneur en/of digitale activist? Eind 2014 publiceer ik een blog Crowdfunding als project met antwoorden uit mails in 2011 en 2014.

Wat wordt het project social media e-skills?

Het project in ontwikkeling wordt een persoonlijk door te vertellen verhaal dat online en offline gepromoot kan worden. Met crowdfunding wil ik geld ophalen bij particulieren die daar ’n (kleine) tegenprestatie voor krijgen. Het opgehaalde bedrag laat ik door de sociaal-maatschappelijke meerwaarde van het project terugvloeien in de samenleving.

Mijn ambitie – 20 jaar na de VN-Wereldvrouwenconferentie in Beijing – is me fysiek en digitaal te verplaatsen binnen Nederland om (12) verhalen te verzamelen van vrouwen die net als ik zijn gaan internetten en e-mailen voor vrouwen en hun organisaties: de internetpioniers van toen. Hoe gebruiken zij NU social media? En hoe leerden zij deze internet, e-mail en social media vaardigheden?

Blog Crowdfunding 2014

Wat kan ik voor jou doen of jij voor mij: call-to-action?

  • Advies over hoe jij social media met meer resultaat kunt gebruiken voor je project of organisatie;
  • Wil jij supporter worden van mijn crowdfunding project i.o. – doe jij mee?

Zo ja, wil je ’n e-mail sturen met je vraag of aanbod aan arina.angerman [at] gmail.com?