Neelie Kroes leert een leven lang: en jij?

Waardevolle content brengen als blogger is zeg maar echt mijn ding (ontleend aan Paulien Cornelisse). Mijn (maandelijkse) blogs op angermaneuropa.blogspot.com hebben een groeiend aantal pageviews.
Vooral blogs over biografieën en vrouwen in de politiek krijgen de meeste pageviews.  Een biografie over een vrouw die vaak wordt gezocht (zoekwoorden), is Neelie Kroes. Van 51 door mij gepubliceerde blogs hebben er 4 een titel met Neelie Kroes. Ze gaan over haar politiek leiderschap, haar pleidooi voor eSkills en haar verbinding met Aletta Jacobs. Als eurocommissaris Digitale Agenda leerde Neelie Kroes goed Facebook en Twitter te gebruiken.

Tip Blog over hoe Neelie Kroes het spel van macht en leiderschap speelt. Hoe groeide zij uit tot de machtigste vrouw van Europa: EUcommissaris Mededinging en Digitale Agenda? Mijn leeservaring van haar biografie heeft de meeste pageviews en is daarmee een topper. Bovendien is het op 5 juni 2015 50 jaar geleden dat Neelie trouwde. Ik onthoud die datum gemakkelijk, want mijn ouders trouwden op dezelfde dag in de jaren 50.

Vragen 

  • Hoe leer jij een leven lang?
  • Gebruik jij Facebook en Twitter voor je maatschappelijke betrokkenheid als bestuurder, zelfstandige of professional?

Antwoord Wil je je ervaring met het spel van macht en leiderschap delen door een e-mail te sturen aan arina.angerman[@]gmail.com ?