Meerwaarde offline en online netwerken

Ik hou ontzettend van offline en online netwerken. Ik krijg er inspiratie van en vind ’t leuk om mensen en organisaties te verbinden. Op donderdag 24.9 begin ik offline te netwerken tijdens de door Nathalie van Loon (WNKL) georganiseerde Open Coffee Amsterdam Noord. Op de pont hoor ik twee vrouwen praten over de Week tegen Eenzaamheid. Ik denk online leren netwerken op social media zoals Twitter of Facebook kan een oplossing van dit grote maatschappelijke probleem zijn. Een startende ZZP´er geeft later als oplossing´ga dan naar een Open Coffee´ = offline netwerken.  Open Coffee Noord is van gelijkgestemden ”te horen wat iedereen doet en te kijken hoe je elkaar kunt versterken”.

Tip Waarom het belangrijk is om als Boomer nieuwe digitale vaardigheden – eSkills – te leren (learning by doing) lees je in blog op angerman.europa

Vragen voor Call-to-Action Advies? 

  • Wil jij als ondernemer, bestuurder of professional nieuwe eSkills beter leren gebruiken?
  • Wil jij als Boomer advies over je inzet op LinkedIn, Twitter of Facebook?

Arina helpt je graag 1x gratis op maandagavond tussen 20.45-21.45 of vrijdagochtend 10.30-11.30 een kwartier of half uur via Skype. Stuur je vraag aan arina.angerman[@]gmail.com