Hoeveel % geef jij aan ANBI’s? Meedoen aan Challenge?

Eind 2015 hoor en lees ik veel over ’t geven van geld aan goede doelen. Tijdens Open Circles Academy event adviseerde Nisandeh Neta ‘always give 10% of your income every month’. Op het Jaarcongres ECP (Platform voor de InformatieSamenleving) sprak ik met deelnemer die agendeert dat private partijen 10% van de winst geven aan goede doelen (Free to do Good). Hoeveel % van  jouw geld geef jij aan ANBI’s? Is het 1, 5 of 10% per maand of per jaar? 

Tip en vraag Goede Doelen Challenge 2016

Op 5 december 2014 zocht ik in mijn mails met de zoekterm crowdfunding. Mijn belangrijkste vraag: hoe kan ik crowdfunding gaan gebruiken voor de combi entrepreneur en/of digitale activist? Het antwoord staat in dit blog.

Wil jij je goede doel extra helpen door mee te doen aan een Goede Doelen Challenge? Tijdens deze Challenge krijg je van 1 tot 16 december 2016 elke dag (behalve zondag) een mail met waardevolle informatie of tip om … Het doel is jouw goede doel (ANBI) stap voor stap zichtbaarder te maken op Facebook.

Wil jij meedoen? Zo ja, stuur een antwoord naar arina.angerman@gmail.com Ja, ik wil meedoen! Daarna ontvang je een factuur 5,50 Euro (excl BTW).