Bezig met je goede voornemen: update LinkedIn profile?

Blog Your Best Year YetNa de Jaarwisseling ben ik bezig gegaan met mijn eerste goede voornemen: lezen van en nadenken over de 10 vragen die mijn leven voorgoed gaan veranderen. Ik kreeg dit boek cadeau van de Open Circles Academy door mee te doen met de FaceBOEK Give Away. De eerste editie is van 1993 en dit boek is van 2006 ­čÖé┬áIk ben nu halverwege en formuleerde antwoorden op 5 vragen in een online bestand.

Een tweede goede voornemen gaat over persoonlijke preventie als leefstijl. Sinds 2013 publiceer ik daar jaarlijks een blog over op angerman.europa Gelukkig haal ik meer bewegen met gemiddeld 1.5 uur per dag wandelen of fietsen in 2015 gemakkelijker. In 2016 is mijn goede voornemen om elke week 1x soep te eten.

Tip drie persoonlijke inzichten uit dit inspirerende boek:

  1. To take the lead in my life by a simple do-it-yourself process – personal responsibility;
  2. I have a strong will and shape my life by my thoughts and my actions;
  3. Money allows me to express myself fully and contribute generously.

Vraag – call-to-action┬áAfgelopen week hielp ik een interimmer hands-on met het updaten van haar LinkedIn profile. Wil jij geholpen worden met jouw LinkedIn profile? ┬áZo ja, stuur een e-mail aan arina.angerman[@]gmail.com Ik geef je tenminste drie direct toe te passen adviezen!