Ben jij bezig met persoonlijke preventie als leefstijl?

Sinds 3 jaar ben ik dagelijks bezig met zelfmanagement door beweeg activiteiten in te voeren op de online VirtuaGym community. Het maakt mijn persoonlijke voortgang in calorieën verbranden en uren bewegen goed zichtbaar. Gemiddeld beweeg ik nu 1.5 uur per dag door te fietsen en te wandelen. Hoewel mijn gewicht in februari 2016 en 2013 hetzelfde is, verbeterde mijn kennis over goed gedrag en vitaliteit op eigen kracht. Zelfmanagement is leuk om te (blijven) doen!

Tip

Persoonlijke preventie als leefstijl begon eind 2012 met een column. Als follow up schrijf ik elk jaar een blog op angerman.europa over succes afgelopen jaar en voornemen nieuwe jaar. Deze blogs worden ook gepubliceerd op GezondNL dat als kennisnetwerk (landelijke en regionale) ervaringen deelt. Mijn gedragsverandering is geïnspireerd op het boek Persoonlijke preventie verbindt en ontzorgt. Persoonlijke preventie als leefstijl gaat over meer bewegen en uiteraard over gezonder eten. Dat laatste doe ik door kleinere borden voor het diner en champagneglazen voor de wijn te gebruiken.

Vraag – call-to-action  1 van mijn 10 doelen voor 2016 is meer inkomen verwerven als entrepreneur. Wil jij een hands-on social media Analyse en Advies in Amsterdam of online via Skype? Zo ja, stuur een e-mail met je vraag aan arina.angerman[@]gmail.com Zij geeft je gratis 4 adviezen op maat!