Werk jij als zelfstandige en geef je aan een goed doel?!

12 procent van de werkzame beroepsbevolking was in 2015 zzp’er volgens een persbericht van het CBS op 5 maart ’16. In vergelijking met een werknemer ligt het persoonlijk inkomen van een zzp’er ruim 10% lager. In dit inkomen zijn inkomsten uit arbeid en eventuele uitkeringen meegeteld. Dit geldt ook voor mij: hoogopgeleide in deeltijd werkende dienstverlener!

Is geven aan een goed doel aantrekkelijk? In maart doe jij  waarschijnlijk – net als ik 😉 – aangifte voor de inkomstenbelasting. Mijn bijdrage aan een goed doel – vrouwenorganisatie en politieke partij – is een fiscale aftrekpost. Daarnaast help ik mijn goede doelen als actief lid in tijd. Ik deel of like een boodschap als digicampaigner, en plaats zelfgemaakte berichten op Twitter en Facebook.

Als social media dienstverlener – 55plus – gebruik ik Twitter, Facebook of LinkedIn elke dag en bereik er mooie resultaten mee. Op Twitter steeg ik – @ArinaNoel – in 2015 flink met bijna 1.5 miljoen op de wereldwijde ranking van Twittercounter naar 8 miljoen (Based on a sample of 1.2m users).

Vraag – call-to.action Wil  jij betere social media vaardigheden om geld te verdienen en je goede doelen als donateur te helpen? Wil jij social media graag met meer resultaat gebruiken? Mail je antwoord en vraag naar arina.angerman[at]gmail.com en ontvang binnen 24 uur een reactie over mogelijke (gratis) dienstverlening!