Wil je vragenlijst (e)Dienstverlening invullen?

Wil je ons – jou en mij – helpen door een vragenlijst (e)Dienstverlening Boomers in te vullen (in vijf minuten)? De vragenlijst bevat 15 gemakkelijk te beantwoorden vragen en is ontwikkeld samen met Simon Deurloo.

Bij de tijd blijven als Babyboomer (geboren tussen 1946 en 1960) betekent door de verhoging van de AOW-leeftijd nieuwe digitale vaardigheden (blijven) leren. Weet je dat in 2016 4 miljoen mensen het zakelijke netwerk LinkedIn en bijna 10 miljoen Nederlanders het netwerk Facebook gebruiken? Het doel van de vragenlijst (e)Dienstverlening is meer voor (mijn) peers  als social media dienstverlener te kunnen betekenen. De vragenlijst past bij mijn leerstijl: leren door te doen en Plan-Do-Check-Act 😉

Ben jij een ondernemer of manager die een maatschappelijk betrokken burger is? Voor welk maatschappelijk probleem heb jij ’n social media oplossing nodig? Is ’t persoonlijke preventie als leefstijl, economisch zelfstandig blijven, een leven lang leren of maatschappelijk betrokken zijn? Gaat ’t om je gezondheid, inkomen, leren en/of goede doel?

Vraag – call-to-action

  • Eind april kun je enkele resultaten lezen in de maandelijkse Nieuwsbrief Social Media 4 Boomers.
  • Wil jij deze Nieuwsbrief ontvangen? Zo ja, vul je emailadres en naam in het MailChimp Signup Form in.