Ben jij maatschappelijk betrokken & #55plus?

Donderdag 7.4 bezocht ik de Open Coffee in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. Tijdens het netwerken met andere ondernemers ontdekte ik dat mijn dienstverlening gericht is op maatschappelijk betrokken burgers die ‘pittige plussers’ zijn.

Bij de tijd blijven als Babyboomer (geboren tussen 1946 en 1960) betekent door de verhoging van de AOW-leeftijd nieuwe digitale vaardigheden (blijven) leren. Economisch zelfstandig blijven door te werken als ondernemer, professional of bestuurder betekent regelmatig nieuwe eSkills leren. Waarschijnlijk leerde jij in de jaren 90 ook tekstverwerken en e-mailen 😉

Help jij een goed doel  (ANBI) als actief lid in tijd? Deel of like jij een bericht op Facebook als digicampaigner? Immers geven of delen maakt gelukkig! Behoor jij tot de Boomers die de stap van vaker berichten plaatsen en informatie delen op social media nog graag willen zetten?

Wil je ons helpen door een vragenlijst (e)Dienstverlening in te vullen? De vragenlijst is ontwikkeld samen met Simon Deurloo (DATAFRONT.tech) en bevat 15 gemakkelijk te beantwoorden vragen. Eind april kun je enkele resultaten lezen in de Nieuwsbrief Social Media 4 Boomers.

Vraag – call to action

  • Wil jij de Nieuwsbrief Social Media 4 Boomers (april) met enkele resultaten van de vragenlijst (e)Dienstverlening ontvangen?
  • Zo ja, vul je emailadres en naam in het MailChimp Signup Form in.