LinkedIn tips en wil jij APK social media?

Tijdens de geweldig inspirerende The Next Women en OPZIJ Innovation Summit met honderden ‘female entrepreneurs’ op 23 mei sprak ik een mevrouw van 75 waarmee ik in de jaren 90 regelmatig prettig samenwerkte en netwerkte. Jet vertelde me dat ze mij had gegoogeld om te kijken wat ik nu doe. Ik googel mijn naam vandaag en vind als eerste social media: Twitter, LinkedIn en angermaneuropa.blogspot.com ­čÖé

LinkedIn tips

Volgens het Nationale Sociale Media Onderzoek 2016┬ámaken 4,2 miljoen Nederlanders gebruik van dit zakelijke sociale netwerk. Een van de sprekers op de Innovation Summit was Marcel Molenaar, Country Manager Benelux for LinkedIn. Volgens hem is een LinkedIn profile – ‘ need to have personal branding’. Het gaat niet om wie jij kent. Het gaat er om wie jou kent! Dankzij hem ontdek ik dat een All-Star profile op LinkedIn een speciale groep is. Heb jij een All-Star profile?

Vraag en call-to-action

Onderhoud jij regelmatig je LinkedIn profile? Hoe vaak pas jij het aan met nieuwe ‘connections’? Hoe vaak reageer je met een like of comment? Hoe vaak plaats je berichten?

  • Wil jij informatie over een APK social media ┬á+ advies op maat over je LinkedIn profile?
  • Zo ja, stuur een e-mail aan [arina.angerman@gmail.com] en ontvang binnen 24 uur antwoord over de mogelijkheden en kosten.