Ben jij een ‘beslisser’ met een LinkedIn profile?

Ben jij als ‘beslisser’ een zelfstandige, toezichthouder, bestuurslid ANBI en 55Plus? Gebruik jij voor deze werkzaamheden een LinkedIn profile? Volgens het Nationale Sociale Media Onderzoek 2016 maken 4,2 miljoen Nederlanders gebruik van het zakelijke netwerk LinkedIn.  Sinds wanneer heb jij een profile: 2010 of 2015 of …? Laat jij je LinkedIn profile net als je auto of fiets regelmatig keuren door een expert – APK?

Onderhoud jij je LinkedIn profile regelmatig: per week, maand of …?

  • Hoe vaak pas jij je LinkedIn profile aan met nieuwe connections?
  • Hoe vaak reageer jij met een like of comment op een update?
  • Welke top 5 endorsements heb jij ontvangen?

Tips uit LinkedTips  group  In een telefoongesprek met een zeer ervaren zelfstandige (55Plus) wist ik een antwoord op een vraag niet. Ik plaatste deze in de LinkedTips group op LinkedIn. Zij had binnen 24 uur de oplossing van haar probleem! Vandaag las ik daar een nuttig bericht over de 9 meest gemaakte fouten op een LinkedIn profile.

Vraag: call to action LinkedIn APK (+ advies)

  • Wil jij meer kennis over je huidig LinkedIn profile – APK analyse?
  • Wil jij een advies op maat over je LinkedIn profile – APK analyse + advies?

Zo ja, stuur een e-mail aan [arina.angerman@gmail.com] en ontvang binnen 24 uur antwoord over mogelijkheden en kosten.