Wil jij een APK en meer kennis over je LinkedIn profile?

Heb je gezien dat ArinaAngerman.com nu https:// – een beveiligde verbinding – is? Deze aanpassing adviseerde Hensel Hosting onder andere omdat Google deze websites een hogere ranking geeft en ”bovenal is het de Wet Bescherming Persoonsgegevens die voorschrijft dat online gegevens beveiligd dienen te worden“. Waardevolle tip 😉

Sinds blog ‘Ben jij een ‘beslisser’ met een LinkedIn profile?’ is de (nieuwe) dienstverlening LinkedIn APK verder ontwikkeld. Onderhoud jij je LinkedIn profile net als je auto of fiets regelmatig 1x per (half) jaar? Op dinsdag 4 oktober 2016 vanaf 11.00 uur vertelt Arina Angerman meer over deze dienst LinkedIn APK in een Webinar – een online Seminar – met een focus op het waarom en hoe! Uiteraard geeft zij waardevolle tips en kennis die gebaseerd zijn op haar ervaring met LinkedIn sinds 2004. Webinar LinkedIn APK duurt 45 minuten inclusief vragen van 11.00 – 11.45 uur.

Vraag: (Webinar) LinkedIn APK

  • Wil jij gratis bij Webinar LinkedIn APK op 4 oktober 11.00 uur aanwezig zijn?
  • Wil jij meer kennis over je huidig LinkedIn profile – APK analyse?

Zo ja, stuur een e-mail aan [arina.angerman@gmail.com] en ontvang binnen 24 uur een antwoord over mogelijkheden.