Onderhoud jij als ondernemer je LinkedIn profile regelmatig – APK?

Heb jij lekker vakantie gevierd? Heb jij in deze periode je zakelijke netwerk op LinkedIn goed onderhouden? Heb jij boeiende boeken, artikelen of berichten op social media gelezen? Mijn antwoorden zijn: ja, nee en ja šŸ™‚ Begin juli gaf ik nog een pitch over het boek Get Social in Business door social media expert Jeanet Bathoorn in het Oostelijk Havengebied in 020.

TipĀ Onderhoud jij regelmatig jeĀ LinkedIn profile?

Als je als ondernemer – werkend als interim manager, bestuurslid ANBI of toezichthouder – een (mogelijke) opdracht of kans op samenwerking gaat bespreken met een (potentiĆ«le) klant of partner heeft deze vrouw of man waarschijnlijk je LinkedIn profile bekeken. In Google Search eindigt je LinkedIn profiel vaak ver voor je website! Zichtbaarheid en vindbaarheid is cruciaal voor ondernemers. Is voor jou als ‘beslisser’ je LinkedIn profile je digitale visitekaartje?

Vraag: wil jij meedoen aan het eerste LinkedIn APK?

  • Wil jij meer informatie over je huidig LinkedIn profile – APK?
  • Wil jij kijken en luisteren naar een gratis online seminar APK -LinkedIn Webinar?
  • Wil jij als ‘beslisser’ je eigen LinkedIn profile (laten) keuren (onderzoeken) met een APK-LinkedIn ?

Zo ja, stuur een e-mail aan [arina.angerman@gmail.com] en ontvang binnen 24 uur een antwoord over mogelijkheden of data.