Leer jij als #55Plus een leven lang? APK – LinkedIn

Bij de tijd blijven als (Baby) Boomer betekent door de verhoging van de AOW-leeftijd naar 67 jaar nieuwe digitale vaardigheden (blijven) leren en onderhouden. Weet je dat je alleen door je eigen inzetbaarheid te ontwikkelen als ondernemer, professional of bestuurslid van een ANBI financieel zelfstandig blijft?

Ik leer door te lezen, kijken of luisteren. Lezen van online berichten op social media, kijken naar Webinars of YouTubes of luisteren naar andere maatschappelijk betrokken ‘beslissers’. En jij? Wil jij – #55Plus – meer resultaat hebben met social media door te werken aan je online zichtbaarheid of vindbaarheid? Wil jij je LinkedIn profile net als je auto of fiets regelmatig onderhouden met een APK?

Vraag: wil jij je LinkedIn eSkills verbeteren? Door

  • 1. te kijken en te luisteren naar een gratis online seminar met meer informatie over onderhoud APK – LinkedIn Webinar
  • 2. je eigen LinkedIn profile laten keuren (onderzoeken) met een APK – LinkedIn
  • 3. daarnaast te kiezen voor een APK Advies op maat of een APK VIP (persoonlijke begeleiding)

Zo ja, stuur een e-mail met keuze 1., 2. of 3. aan [arina.angerman@gmail.com] en ontvang binnen 24 uur een antwoord over inhoud, prijs en/of data.

Of wil jij social media kennis en tips ontvangen? Meld je dan aan op van een Boomer 4 Boomers Nieuws.