Helpt #55Plus ZP´ers zichtbaar te zijn

Doe jij als 55Plus Zelfstandige Professional iets met social media voor je bedrijf en ANBI? Door je LinkedIn profile aan te passen voor je bedrijf. En door een tweet te sturen of een bericht op Facebook te delen voor je goede doel.

Hoe vaak doe jij deze social media acties per week? 10, 20 of 30 keer? Heb jij een social media strategie met een Plan-Do-Check-Act cirkel?

TIPs

De laatste weken voerde ik met verschillende vrouwen en mannen gesprekken over de nieuwe verhoging van de AOW-leeftijd. De verhoging is een belangrijk argument om te (blijven) werken aan een betere zichtbaarheid op LinkedIn. Weet jij wat jouw AOW-leeftijd is? Weet jij dat je 4x meer leads krijgt via LinkedIn dan via Facebook en Twitter?

HOE word jij beter vindbaar op LinkedIn?

  1. Door donderdag 8 december om 10.00 uur een gratis online seminar ‘LinkedIn: waarom en hoe voor 55PlusZP’er’ bij te wonen. Wil je link ontvangen, stuur een e-mail aan arina.angerman[@]gmail.com
  2. Door beter zichtbaar te zijn voor (potentiële) klanten en partners op LinkedIn door je eigen LinkedIn profile te laten keuren (analyseren) met een APK. Wat een APK – LinkedIn is en hoe deze te bestellen, vind je hier