Wil jij Goede Doelen zichtbaarder maken op Facebook?

Deelnemers (V/M) aan de Goede Doelen Challenge ontvingen op 15 december waardevolle informatie Dag #6. Zij zijn als zelfstandige professional (ZP’er) bezig hun betaalde en onbetaalde werkzaamheden voor 2016 af te ronden. Help jij je goede doel ook met acties op social media? En hoe zichtbaar zijn jouw Goede Doelen op Facebook?

TIP

Hoe zichtbaar Goede Doelen zijn op Facebook lees ik regelmatig in blog van fundraiseronline Om in deze Top 250 te komen had je Goede Doel in september 2016 1404 likes nodig 😉 Hoeveel likes heeft jouw Goede Doel? Die van mij heeft er 40.500 in deze Top 250 en die van jou?

Eind 2015 hoorde en las ik veel over ’t geven van geld aan goede doelen. Hoeveel % van jouw geld geef jij aan ANBI’s? Is het 1, 5 of 10% per maand of per jaar?

Vraag: doe jij ook mee?

Wil jij 7 dagen meedoen aan de Goede Doelen Challenge? Wil jij helpen om je Goede Doelen zichtbaarder te maken op Facebook?

Zo ja, mail ‘Ja, ik wil meedoen’ naar arina.angerman[@]gmail.com Daarna ontvang je een factuur 5,50 Euro (excl BTW). Ik geef 10% van mijn (netto) inkomen uit deze Challenge aan een ANBI 🙂