Hoe blijf jij – #55Plus ZP’er – financieel succesvol?

Door als interim professional of social entrepreneur goed zichtbaar en vindbaar te zijn op social media zoals LinkedIn. Waarom? Masja Slootweg op LinkedIn: “Met LinkedIn kun je tot 4x meer leads genereren dan via Facebook of Twitter”. Ik ontdekte Masja in een mail van Femke Hogema die duizenden inspireert om financieel succesvol te ondernemen! Weet je dat in 2016 4,2 miljoen mensen het zakelijke netwerk LinkedIn gebruiken en dat in Google Search je LinkedIn profile vaak hoger eindigt dan je / jullie website?

In de periode van terugkijken op My Best Year Yet 2016 en plannen maken voor My Best Year Yet 2017 voerde ik ook verschillende gesprekken over geld verdienen, uitgeven, (be)sparen en investeren. Mijn ambitie als 55Plus ZP’er is meer geld verdienen om te investeren in goede doelen.

TIP HOE blijf jij – #55Plus ZP’er – financieel succesvol?

  1. Door maandelijks gratis social media kennis en tips te ontvangen van een koploper. Meld je aan voor Boomer 4 Boomers nieuws op website https://arinaangerman.com Peer2Peer.
  2. Door je eigen LinkedIn profile te laten keuren (analyseren) met een APK-LinkedIn. Wat een APK is en hoe deze te bestellen, vind je hier.
  3. Wil je telefonisch advies of … stuur een e-mail met je 06 aan arina.angerman[@]gmail.com. Zij geeft je binnen 24 uur een reactie.