Hoe vindbaar ben jij op LinkedIn? APK & DIY

Op Facebook las ik een bericht van Annet van Betuw. Zij is inmiddels 21 jaar online en geeft sinds 2009 presentaties en begeleiding social media. Ik leerde Annet in 2012 beter kennen tijdens een netwerkgesprek en lees regelmatig haar tweets / berichten. In 2013 schreef  ik een blog over haar boek Social Media voor Senioren, eerste editie. Er is nu een vierde editie!

Annet en ik zijn als Boomers ‘bij de tijd’ 😉 Graag deel ik met jou door Annet van Betuw gedeelde kennis over LinkedIn in haar gratis EBOEKJE voor starters op LinkedIn.

TIP Hoe vindbaar ben jij – 55Plus ZP’er – op LinkedIn?

Waarom is beter vindbaar zijn op LinkedIn zo belangrijk? Weet dat in Google Search je LinkedIn profile vaak hoger eindigt dan je / jullie website.

Hoe kun jij beter vindbaar worden – DIY (Do It Yourself)? Door als eerste stap je eigen LinkedIn profile te laten keuren (analyseren) met een APK-LinkedIn op 20 belangrijke punten. Hoe de verschillende varianten te bestellen zijn, vind je hier. En wordt als resultaat van APK & DIY  als 55 Plus ZP’er vindbaarder op LinkedIn.