3 Adviezen over hoe Twitter te gebruiken

Hoe gebruik jij Twitter? Net als verschillende (Zelfstandige) Professionals in mijn eigen netwerk vooral om te kijken. Of om jouw dienstverlening en goede doel zichtbaarder te maken voor jouw klanten of partners. Volgens de jubileumeditie ‘What’s Happening Online 2017′ van Ruigrok NetPanel, gebruikt van de Babyboomers (56-71 jaar) 21% Twitter.  Hoor jij daar (al) bij?

Advies 1. Twitteren leer je stap voor stap door het te doen en te leren van goede voorbeelden. Je leerde immers ook op deze manier het internet of je smartphone te gebruiken! Wie is jouw na te volgen voorbeeld?

Advies 2. Volg je goede doelen / ANBI’s op Twitter! Gisteren schreef ik aan een jaarlijkse rapportage voor mijn goede doel en ontdekte dat het aantal volgers op Twitter groeide met meer dan 2.000! Mijn eigen account @ArinaNoel groeide sinds de vorige rapportage met 69 volgers naar 969.

Advies 3. Gebruik Twitter om berichten te monitoren van potentiële klanten of partners. Wil je weten hoe? Vraag ’n gratis (telefonisch) advies aan Arina Angerman.

Welk Advies is voor jou het waardevolst? Laat dat weten in een email aan arina.angerman[@]gmail.com ook als je ’n gratis Advies wilt!