Werk jij als 55-plusser aan zichtbaarheid? #lerendoortedoen #leestijd 2 min.

Gebruik jij LinkedIn, Twitter of Facebook door stap voor stap een leren door te doen strategie toe te passen? Help jij je bedrijf en project door het plaatsen of delen van berichten zichtbaar te zijn op sociale media?

Zichtbaar zijn als 55-plusser op LinkedIn

Werk jij als 55-plusser aan je zichtbaarheid op LinkedIn? Regelmatig investeren in je LinkedIn-profiel betekent dat jouw bedrijf en project prachtige resultaten gaan bereiken. Een voorbeeld: een kort bericht (post) in juni over mijn herverkiezing als bestuurslid ontving binnen een week meer dan 1000 views. Daarmee werkte ik tegelijkertijd aan de Know, Like en Trust factor van mijn bedrijf Social Media 4 Boomers. En daarmee blijf jij zichtbaar voor relaties (connections) die jou al kennen.  Weet dat wanneer jij een kans op samenwerking of aandacht in de media gaat bespreken deze vrouw of man je LinkedIn profiel heeft bekeken!

Zichtbaar zijn als #feminist op Twitter

De kracht van Twitter is vooral het gebruik van een # hashtag Een # ‘hekje’ op de telefoon. Op die manier kan binnen de tweets gezocht worden op de combinatie van de hastag met dat woord.  Het is nu 100 jaar geleden dat de eerste vrouw – Suze Groeneweg – werd gekozen in de Tweede Kamer door mannen. Een # voor het vieren van 100 jaar actief kiesrecht van vrouwen is #100jaarvrouwenkiesrecht. (Noot 1) Omdat het belangrijk is feministische vrouwen en mannen met elkaar te verbinden, gebruik ik zelf regelmatig ook #HeForShe: een wereldwijde campagne voor gendergelijkheid.

Wil jij stap voor stap zichtbaar worden op sociale media door een #lerendoortedoen strategie?

Wil jij als supporter van gendergelijkheid of als feminist V/M drie gemakkelijk te implementeren stappen om zichtbaar te worden of te zijn op sociale media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook GRATIS ontvangen? Er zijn heel veel ondernemers die adviseren over het gebruik van social media. Wat ik doe is anders,  want als 55-plusser ben ik anders!

Zo ja, stuur een e-mail aan arina.angerman[@]gmail.com o.v.v. 3 stappen

Call to action ‘TRY service – 3 steps – for free’!

P.S.

  • Weet dat het wiel van kennis al is uitgevonden! Leer door te doen! Arina van Social Media 4 Boomers is zelf een bewuste feminist sinds 1979 en heeft meer dan 10.000 uur ervaring als bestuurslid van op de politieke besluitvorming gerichte organisaties. Haar leerstijl is #lerendoortedoen (Noot 2)
  • In maart 2011 publiceerde Get Social. Online netwerken voor beginners, het eerste boek van Jeanet Bathoorn, een interview met mij.  ”Tweets hebben de grootste invloed. In november 2009 leerde Jeanet Bathoorn mij tijdens de workshopdag van Women on the Web twitteren. De tweets van en naar de mensen die ik volg, geven me informatie over innovatieve ontwikkelingen. Ik laat me inspireren door koplopers … De ene helft kende ik al en de andere helft is nieuw.”  (p. 140) (Noot 3)

Noot 1. Blog ‘Vrouwen in de Politiek op #Twitter’ https://arinaangerman.com/2018/07/vrouwen-in-de-politiek-op-twitter/

Noot 2. Blog ‘Wil jij – 55Plus ZP – social media kennis en tips’ #levenlangleren https://angermaneuropa.blogspot.com/2016/10/wil-jij-55plus-social-media-kennis-en.html?view=sidebar

Noot 3. Blog ‘Get Social: Babyboomers die informatie delen op social media?!’ https://angermaneuropa.blogspot.com/2015/04/get-social-babyboomers-die-informatie.html