Ben jij online goed zichtbaar? #leestijd 2 min

Ben jij online goed zichtbaar? Ben jij zichtbaar als ondernemer op LinkedIn, Twitter of Facebook? Waarom is dat zo ontzettend belangrijk? Graag deel ik met jou drie waardevolle argumenten:

  1. Het gebruik van Internet als professioneel netwerk stijgt.  In de leeftijdsgroep 55-65 jaar gebruikt meer dan 80% sociale media. (Bron: ‘Steeds meer ouderen op sociale media’ [CBS onderzoek]).  Noot 1
  2. Babyboomers van 55+ willen financieel succesvol blijven. Toch? Zij willen immers lekkere brood en kaas op de plank kunnen blijven kopen! Zeker als jij door een grote crisis (verlies baan of scheiding van partner ) ondernemer bent geworden.
  3. Weet jij dat er ruim 300.000 ZZP’ers van 55+ zijn? Investeer jij maandelijks in je LinkedIn-profiel door je met nieuwe relaties te verbinden en nieuwe berichten te plaatsen over je bedrijf (informatie uitwisselen)? Op die wijze werk jij voor (nieuwe) relaties aan de verhoging van je Know, Like en Trust factor! En daarmee blijf je zichtbaar voor mensen die jou zoeken. Paste jij je digitale visitekaartje – LinkedIn-profiel / digitale rolodex – aan voor het vierde kwartaal?

Wil jij online goed zichtbaar worden op sociale media door een #lerendoortedoen strategie?

Zo ja, stuur een e-mail aan arina.angerman[@]gmail.com met Ja, ik wil. Jij ontvangt dan GRATIS eBook Het geheim van social media voor 55+ ZZP’ers (versie oktober 2018).

NB Weet dat het wiel van kennis al is uitgevonden. Investeer in je eigen ontwikkeling door te blijven leren en te doen! Arina van Social Media 4 Boomers is zelf een 55-plusser. Zij gebruikt LinkedIn zowel zakelijk als maatschappelijk en behaalde mooie resultaten. De afgelopen weken werd zij zakelijk benaderd als ‘influencer’ en ontving zij een persoonlijke uitnodiging voor een heel groot ondernemers event!

Noot 1. Volgens het grootste trendonderzoek in Nederland (februari 2018) gebruiken van de 40-64 jarigen ruim 1.5 miljoen mensen LinkedIn, bijna 600.000 mensen Twitter en ruim 8 miljoen mensen Facebook. https://arinaangerman.com/2018/02/hoeveel-40-64-jarigen-gebruiken-sociale-media/