Behind-the-scenes – #8

In 2019 vieren wij samen met heel veel jongere en oudere vrouwen en mannen de strijd voor 100 jaar vrouwenkiesrecht in Nederland. En bij de verkiezingen voor het Europees Parlement op donderdag 23 mei kan ik bij de PvdA op mij – Arina Angerman #15 – stemmen!

In blog Achter-de-schermen – #8 deel ik drie voor mij belangrijke activiteiten in het kader van 100 jaar Vrouwenkiesrecht en van de PvdA campagne voor de verkiezingen Europees Parlement.

Week #8 Behind-the-scenes

1. Blog 8 maart over ABC en #heldinnen

Als bijdrage aan Internationale Vrouwen Dag (International Women’s Day) 2019 publiceer ik een persoonlijk blog over A. is van Ambitie, B. is van Boomers en C. is van Celebrate #heldinnen. Ik hergebruik (reuse) hiervoor content uit eerdere (8 maart) blogs.

2. Vlog #18 100 jaar vrouwenkiesrecht

stond in het teken van de vele inspirerende activiteiten die ik rond Internationale Vrouwen Dag bijwoonde en ging over ‘Stemmen door vrouwen uit Oost’ (3.). Link naar Vlog #18 op Twitter.

3. Stemmen voor en door vrouwen uit Oost

In een op een andere stip geïnspireerde Rode Stip Actie van Cynthia Lionahr Vernie kwamen vrouwen van de PvdA in Amsterdam Oost bijeen voor een fotoshoot door een #HeForShe. Link naar foto en Actie op website.