Behind-the-scenes – #12

In 2019 vieren wij samen met heel veel jongere en oudere vrouwen en mannen de strijd voor 100 jaar vrouwenkiesrecht in Nederland. En bij de verkiezingen voor het Europees Parlement op donderdag 23 mei kan ik bij de PvdA op mij – Arina Angerman #15 – stemmen!

In blog Achter-de-schermen – #12 deel ik drie voor mij belangrijke activiteiten in het kader van 100 jaar Vrouwenkiesrecht en van de PvdA campagne voor de verkiezingen Europees Parlement.

Week #12 Behind-the-scenes

1. Dag van de ZZP’er – netwerken

was op 6 april in Amersfoort. Ik ontdekte dat 91% start vanuit een positieve reden: vrijheid! Op deze dag vroeg ik advies over LinkedIn aan expert Erna van Poppel. Dankzij haar heb ik nu een mooie PvdA en Europa achtergrond op mijn LinkedIn en Twitter profiel.

2. Vlog #22 100 jaar vrouwenkiesrecht

over Openingsmanifestatie voor de tentoonstelling ‘Strijd! 100 jaar Vrouwenkiesrecht’ een dag vol evenementen op 9 mei in het Groninger Museum. Vlog #22 op Twitter.

3. Zeker Zijn van een sociaal Europa

is de titel van mijn ‘persoonlijke’ PvdA flyer. Vrij = Baas in eigen buik. Omdat recht op een legale en veilige abortus een vrouw de kans geeft economisch zelfstandig te blijven. Mijn grootste ambitie is Blijf economisch zelfstandig. Over de betekenis van economische zelfstandigheid en feminisme publiceerde ik een blog op Internationale Vrouwen Dag 2019. Het duurt NU nog 6 weken voordat wij kiezers – vrouwen en mannen – mogen stemmen voor het Europees Parlement.

Dit is het 12e blog Behind-the-scenes … de 11e kun je hier lezen.

Tekst flyer Arina Ben jij ook voor? *Vrij *Rechtvaardig en *Duurzaam

2 reacties

Reacties zijn gesloten.