Behind-the-scenes – #15

In 2019 vieren wij samen met heel veel jongere en oudere vrouwen en mannen de strijd voor 100 jaar vrouwenkiesrecht in Nederland. En bij de verkiezingen voor het Europees Parlement op donderdag 23 mei kan ik bij de PvdA op mij – Arina Angerman #15 – stemmen!

In blog Achter-de-schermen – #15 deel ik drie voor mij belangrijke activiteiten in het kader van 100 jaar Vrouwenkiesrecht en van de PvdA campagne voor de verkiezingen Europees Parlement.

Week #15 Behind-the-scenes

1. Feminists for Frans

op 29 april reisde ik met de trein heen en weer als kandidaat naar Maastricht. Een activiteit die dag was aanwezig zijn bij de aankomst van Frans Timmermans voor het debat. Een onverwacht resultaat was een foto op de voorpagina in nrc.next op 30 april. Op de foto zie je mij links met het bord ‘Feminists for Frans’.

2. Vlog #25 100 jaar vrouwenkiesrecht – bewuste feminist V

over eigen geschiedenis als bewuste feminist V sinds 1979 toen ik voor de eerste keer mocht stemmen voor het Europees Parlement. Belangrijk thema toen en NU: Baas in eigen buik. Vrij zijn om economisch zelfstandig te blijven als vrouw. Wil jij op 23 mei op een bewuste feminist V stemmen? Stem dan op Arina bij de PvdA op nr. 15. Vlog #25 kun je hier op Twitter bekijken.

3. Playlist Stem 23 mei Arina Angerman #Stem4Arina

Op 1 mei – Dag van de Arbeid – begin ik met een Playlist als kandidaat ‘Zeker zijn – van een sociaal Europa.’ De keuze van muziek geeft een andere dimensie aan de kandidaat. Nr: 1 op de playlist is een eigentijdse Internationale.

Dit is het 15e blog Behind-the-scenes. De 14e kun je hier lezen.