Behind-the-scenes – #16

In 2019 vieren wij samen met heel veel jongere en oudere vrouwen en mannen de strijd voor 100 jaar vrouwenkiesrecht in Nederland. En bij de verkiezingen voor het Europees Parlement op donderdag 23 mei kan ik bij de PvdA op mij – Arina Angerman #15 – stemmen!

In blog Achter-de-schermen – #16 deel ik drie voor mij belangrijke activiteiten in het kader van 100 jaar Vrouwenkiesrecht en van de PvdA campagne voor de verkiezingen Europees Parlement.

Week #16 Behind-the-scenes

1. Feminists for Frans

Op 7 mei attendeert de secretaris van de PvdA Noord-Holland, Farida Polsbroek, mij op de homepage van de PvdA. De foto bij de aankomst van Frans Timmermans in Maastricht met mij links met het bord ‘Feminists for Frans’ kun je hier zien. Uiteraard sluit ik me aan bij de oproep ‘Word niet onverschillig Stem’.

2. Vlog #26 100 jaarvrouwenkiesrecht – Strijd!

op 9 mei vieren we groots dat vrouwen in 1919 het actief kiesrecht kregen doordat vele #HeForShe ‘s daar toen voor stemden in de Tweede Kamer. Helaas kunnen Ieke van den Burg (oud-Europarlementariër PvdA) en Joan Ferrier (oud-directeur E-quality) hierbij niet aanwezig zijn, omdat ze zijn overleden. Vlog #26 kun je hier op Twitter bekijken

3. Playlist Stem 23 mei Arina Angerman #Stem4Arina

Op 9 mei staat I’ve Got The power door Snap als Nr: 5 op deze Playlist die een andere dimensie geeft aan mij als PvdA kandidaat ‘Zeker zijn – van een sociaal Europa’.

Dit is het 16e blog Behind-the-scenes…de 15e kun je hier lezen.