Behind-the-scenes- #20

In 2019 vieren wij samen met heel veel jongere en oudere vrouwen en mannen de strijd voor 100 jaar vrouwenkiesrecht in Nederland. En bij de verkiezingen voor het Europees Parlement op donderdag 23 mei stem ik bij de PvdA op mij – Arina Angerman #15!

In blog Achter-de-schermen – #20 deel ik drie voor mij belangrijke activiteiten in het kader van 100 jaar Vrouwenkiesrecht en van de PvdA campagne voor de verkiezingen Europees Parlement.

Week #20 Behind-the-scenes

1. Voorkeurstemmen – resultaat

Op dinsdag 4 juni maakt de Kiesraad de officiële uitslag voor het Europees Parlement op 23 mei bekend. Het totale aantal voorkeurstemmen op mij in alle Kieskringen is 1606! Frans Timmermans ontving 80% van de stemmen op de PvdA.

2. Vlog #30 100 jaar vrouwenkiesrecht

Op dinsdag 4 juni bedank ik de vele kiezers – vrouwen en mannen – die op mij stemden. Zij nemen de moeite om het vakje voor nr: 15 van lijst 6 PvdA rood te kleuren. Geweldig mooi resultaat! Vlog #30 kun je hier op Twitter bekijken.

3. Einde vlog en blog

Het 30e vlog en het 20e blog betekenen op dit moment een natuurlijk einde aan mijn eigen activiteiten in het kader van 100 jaar vrouwenkiesrecht en van de PvdA campagne ‘Zeker zijn – van een sociaal Europa’. Het was een geweldige ervaring met fantastische resultaten!

Dit is het 20e blog Behind-the-scenes … de 19e kun je hier lezen