Advies e-Skills

De Metropoolregio Amsterdam (MRA) in de provincies Noord-Holland en Flevoland telt begin 2014 bijna 2,4 miljoen inwoners en behoort daarmee tot de top 5 van economisch sterke regio’s in Europa. Volgens de cijfers van O + S Amsterdam zijn er in dit informele samenwerkingsverband van 36 gemeenten bijna 285.000 mensen tussen de 55-64 jaar oud. Hiervan wonen er zo’n 86.500 in Amsterdam. Van de 50-64 jarigen in Amsterdam is de ruime meerderheid – 80.000 – ongehuwd (incl. gescheiden en weduwstaat). Arina Angerman woont sinds 1985 in Amsterdam en hoort bij deze ruime meerderheid!

Wat is mijn ambitie en visie?
voor (Baby) Boomers die social media gebruiken op pc’s, laptops, tablets of smartphones om tijd/geld te geven aan ANBI’s en werken aan persoonlijke ontwikkeling als leefstijl. En daarbij het besturingssysteem Android van Google gebruiken voor informatie zoeken, communicatie, kennis delen en apps!

Als social entrepreneur hou ik me graag bezig met thema’s die mensen verbinden en voor Boomers V/M meerwaarde hebben. Voor mij zijn dat een leven lang leren, gelijke sociale en politieke rechten M/V en goede doelen.  Er liggen prachtige kansen en mooie resultaten voor Boomers die

  • zichtbaar willen zijn als maatschappelijk betrokken burger, bestuurder, manager of zelfstandige op social media;
  • geld doneren en tijd geven aan goede doelen – ANBI’s;
  • werken aan persoonlijke ontwikkeling als leefstijl – zelfmanagement.

Een leven lang leren – e-skills is NU
Er zijn Boomers (geboren tussen 1946 en 1960) die de stap van internetten en mailen naar beter berichten plaatsen en delen via Social Media nog kunnen zetten. Advies 4 Boomers over hoe Facebook, Twitter en LinkedIn makkelijk te gebruiken voor jouw thema of positie is mijn dienst.
Wil jij je social media kennis en vaardigheden verbeteren om geld te blijven verdienen en goede doelen als donateur te steunen? Hoe kan ik je daarbij helpen? Door online APK social media  + advies op maat per e-mail of door 1op1 adviestraject (face to face of via Skype).

Vraag: Wil jij je social media kennis en vaardigheden verbeteren door online APK social media of 1op1 adviestraject? Mail je vraag aan arina.angerman[@]gmail.com en ontvang binnen 24 uur een reactie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.