Gebruiken (Baby) Boomers Social Media voor ANBI’s?

Als (Baby) Boomer geboren tussen 1946 en 1960 voer ik een aantal keren per week een actie uit op social media. Ik geef in eigen tijd een bijdrage aan sociaal-maatschappelijke activiteiten voor
vrouwenrechten/mensenrechten.  Ik stuur een tweet of retweet, publiceer een bericht op Facebook of like of deel er een.

De ANBI, een vrijwilligersorganisatie, waar ik dat voor doe is Vrouwenbelangen. De ene keer gebruik ik een laptop en de andere keer een smartphone. Door deze communicatie maak ik Vrouwenbelangen en haar activiteiten zichtbaar voor mijn volgers V/M op Twitter en vrienden V/M op Facebook. Vrouwenbelangen heeft 383 Followers op Twitter en 109 Vind-ik-leuks op Facebook.

Tip Op Fundraiser Online worden elk kwartaal de Goede Doelen Top 250 op Twitter en Facebook gepubliceerd. Het gaat om goede doelen waar burgers V/M geld aan geven. Vandaar dat Vrouwenbelangen niet en Mama Cash wel in deze Top 250 staan. Mama Cash is nummer 44 op Twitter en 94 op Facebook.

Vragen Help jij een ANBI door waardevolle informatie te delen? Gebruik je daarvoor Facebook, Twitter en/of LinkedIn?

  • Zo ja, wil je mij informeren over je acties en resultaten?
  • Zo nee, wil je meer informatie over mogelijkheden om dat te kunnen doen?

Stuur een e-mail aan arina.angerman[at]gmail.com