Wil jij – 55Plus – beter zichtbaar zijn op LinkedIn?

Ben jij als interim professional of bestuurslid ANBI goed zichtbaar en daarmee goed vindbaar op LinkedIn? Weet je dat wanneer jij een mogelijke opdracht of kans op samenwerking gaat bespreken deze vrouw of man je LinkedIn profile heeft bekeken? Hoe vaak pas jij je LinkedIn profile aan?

Waarom is betere zichtbaarheid op LinkedIn echt noodzakelijk? Vele vrouwen en mannen van 55Plus realiseren zich niet dat ze nog 6 – 12 jaar tijdelijke opdrachten of functies te vinden hebben, voordat ze recht hebben op AOW. En dit betekent dat het erg belangrijk is je Know, Like en Trust factor regelmatig te verbeteren. Onderhoud van je zichtbaarheid op LinkedIn, vergroot je vindbaarheid voor andere ‘beslissers’!

Tip Tijdens het event The Next Women en OPZIJ Innovation Summit op 23 mei 2016 zei Marcel Molenaar Country Manager LinkedIn Benelux ”Het gaat er niet om wie jij kent. Het gaat er om wie jou kent!”

Vraag:

wil jij je LinkedIn zichtbaarheid verbeteren door een LinkedIn APK?

  • Door je eigen LinkedIn profile te laten keuren (analyseren) met een APK – LinkedIn. Meer informatie vind je hier 🙂
  • Of wil je gratis social media kennis en tips ontvangen? Meld je dan aan op van een Boomer 4 Boomers Nieuws.