Wil jij je Twitter #eSkills verbeteren?

Elke dag ’n aantal tweets lezen en sturen is erg leuk om te doen. Ik heb contact met gelijkgestemden en word er gelukkig van. De grootste toegevoegde waarde is het in tweets en volgers kunnen verbinden van mijn belangrijkste netwerken: maatschappelijk betrokken ondernemers, activisten voor gelijke rechten van vrouwen en mannen en deelnemers aan de politieke besluitvorming.

Het aantal actieve gebruikers van Twitter groeit nog steeds en is ruim 300 miljoen. Bijna de helft van hen is een haler (leest tweets). Op Twitter behoor ik als @ArinaNoel tot de brengers. Volgens de WorldWide Rank op Twitter Counter klim ik gestaag: sta nu op plek 9,076,510 🙂

Tip Vlog over ’t Twitter Congres in juni door @JeanetBathoorn. Haar advies ‘Twitter blijft nog even’! Jeanet leerde mij in 2009 te twitteren in de workshop ‘Profileer jezelf met Twitter’. Haar tips toen ‘wees persoonlijk’ en ‘geef veel weg’ zijn nog steeds actueel.

Vraag Gebruik jij als bestuurder, professional of zelfstandige Twitter voor ’t delen van waardevolle kennis of informatie? Wil je meer over ‘t wat en hoe weten?

Antwoord Zo ja, neem voor advies over mogelijkheden en resultaten van social media contact op met arina.angerman[at]gmail.com