Ben jij een (Baby)Boomer – #55Plus?

In de Metropoolregio Amsterdam leven volgens cijfers van O+S Amsterdam (uit 2014) bijna 285.000 mensen die tussen de 55-64 jaar oud zijn. Hiervan wonen er zo’n 86.500 in Amsterdam. Behoor jij ook tot deze groep mensen? Wil jij social media met meer resultaat gebruiken op de pc, laptop, tablet of smartphone? Wil je zichtbaarder zijn als maatschappelijk betrokken burger, manager of ondernemer?

Tip een leven lang leren van eSkills is NU
Er zijn vele (Baby)Boomers (geboren tussen 1946 en 1960) die de stap van internetten en mailen naar vaker berichten plaatsen en delen via social media nog kunnen zetten. Door de verhoging van de AOW-leeftijd betekent bij de tijd blijven als Boomer nieuwe digitale vaardigheden leren en toepassen (leren door te doen). Weet je dat in 2016 vier miljoen mensen het zakelijk netwerk LinkedIn en bijna 10 miljoen Nederlanders het netwerk Facebook gebruiken?

Vraag – call-to.action Wil  jij meer social media kennis en betere vaardigheden om geld te (blijven) verdienen en goede doelen als donateur met meer resultaat te steunen? Hoe kan ik je daarbij helpen? Door bijvoorbeeld een 1op1 advies of 1op5 workshop op maat aan huis in Amsterdam. Waarom wil jij social media met meer resultaat gebruiken? Mail je antwoord en vraag naar arina.angerman[at]gmail.com en ontvang binnen 24 uur een reactie!