Goede voornemen – herkansing: aanpassen LinkedIn profile?

Ben jij na Blue Monday (16 januari deprimaandag) nog bezig met je goede voornemen? Oeps … In februari een herkansing zoals aanpassen LinkedIn profile? Waarom is zichtbaar en vindbaar zijn op LinkedIn zo belangrijk? 1. Weet dat in Google Search je LinkedIn profile vaak hoger eindigt dan je / jullie website. 2. Via een actueel LinkedIn profile kunnen potentiële klanten of partners je vinden.

Medio vorig jaar ontdekte ik in een email van Maaike Gulden de meerwaarde van de Social Selling Index. Weet jij wat jouw Social Selling Index op LinkedIn is? De mijne is 75. Arina Angerman is een topper in een professioneel merk creëren en relaties opbouwen.

TIP HOE blijf jij – #55Plus ZP’er – zichtbaar en vindbaar op LinkedIn?

Door je eigen LinkedIn profile te laten keuren (analyseren) met een APK-LinkedIn op 20 belangrijke punten. Welke varianten (+ Advies of VIP) er zijn en hoe een APK-LinkedIn te bestellen, vind je hier.