3 Adviezen aan 55Plus ZP’er om geld te verdienen

Besturen van ANBI’s is terug en vooruit kijken. Dit geldt ook voor een 55Plus ZP’er die geld wil verdienen om te investeren in goede doelen. Er zijn meer dan 40.000+ ANBI’s in Nederland. Een ANBI is volgens de Belastingdienst een Algemeen Nut Beogende Instelling. Hoe kun jij je ANBI als (bestuurs)lid of donateur helpen met acties op social media?

Advies 1 Help je favoriete goede doelen door ze op Facebook een ‘Vind ik leuk’ te geven! Daardoor verschijnen berichten van je goede doel ook op je eigen Facebookpagina. Immers volgers op Facebook dragen uiteindelijk bij aan meer donaties.

Advies 2 Help je ANBI door een bericht op Facebook (verder) te delen of er een reactie op te geven!  Immers delen maakt gelukkig.

Advies 3 Voeg je (bestuurlijke) skills toe aan je LinkedIn profile! Immers LinkedIn profielen met skills worden 13x vaker bekeken volgens social selling expert Perry van Beek.

Advies APK dienstverlening Bij een APK voor je LinkedIn profiel keurt Arina Angerman van Social Media 4 Boomers deze op 20 belangrijke punten. Welke varianten er zijn en hoe een APK-LinkedIn te bestellen, vind je hier.

Welk Advies is voor jou het waardevolst? Laat dat weten in een email aan arina.angerman[@]gmail.com Als dank ontvang je een cadeau!