3 Adviezen om beter zichtbaar te worden op LinkedIn

Tijdens de ‘vakantie’ las ik twee interessante berichten over social media in papieren kranten: * Twitter weer terug in de gratie van gebruikers; * Er zijn meer dan 40.000 ANBI’s (goede doelen).

Advies 1 Gebruik LinkedIn om beter zichtbaar te zijn – 55Plus. Immers in de leeftijdsgroep 40-64 jaar is het dagelijks gebruik van LinkedIn slechts 3%. Heb jij je bestuursfunctie van je ANBI op je LinkedIn profile staan?

Advies 2 Voeg je bestuurlijke skills toe aan je LinkedIn profile! Immers LinkedIn profielen met skills worden 13x vaker bekeken volgens social selling expert Perry van Beek.

Advies 3 Pas regelmatig je LinkedIn profile aan met nieuwe connections! Heb jij deze afspraak in je agenda staan? Mensen waarvan je een visitekaartje kreeg of die je offline of online tijdens het surfen op Internet, LinkedIn of Twitter ontdekte als ‘interessant’. Bekijk jij daarbij eerst het publieke LinkedIn profiel en stuur je vervolgens een persoonlijke uitnodiging to connect?

Advies APK-LinkedIn dienstverlening Bij een APK van je LinkedIn profiel keurt Arina Angerman van Social Media 4 Boomers deze op 20 belangrijke punten. Welke varianten er zijn en hoe een APK-LinkedIn te bestellen, vind je hier

Welk advies is voor jou het waardevolst? Laat dat weten in een email aan arina.angerman[@]gmail.com! Als dank ontvang je een cadeau.