3 Adviezen over Twitter aan 55Plus ZP’er

Weet jij dat Twitter weer terug is in de gratie van gebruikers – 2.6 miljoen in Nederland? In de leeftijdsgroep 40-64 jaar is het dagelijks gebruik van Twitter 6% en dat zijn bijna 900.000 gebruikers (bron: Nationale Social Media Onderzoek van NewCom – januari 2017). Verschillende (Zelfstandige) Professionals in mijn eigen netwerk gebruiken Twitter vooral om te volgen.

Advies 1. Gebruik Twitter om berichten te monitoren van potentiële klanten of partners. Wil je weten hoe? Vraag ’n gratis advies aan Arina Angerman.

Advies goede doelen / ANBI 2.  Volg je goede doelen op Twitter! Volgens de 25e Twitter Top 250 van Fundraiser Online (mei 2017) groeien vooral musea en natuur qua aantal volgers en stijgt het aantal verstuurde tweets.

Advies APK dienstverlening 3. Bij een APK van je LinkedIn profiel keurt Arina Angerman van Social Media 4 Boomers deze op 20 belangrijke punten bij voorbeeld op hoe zichtbaar jij bent in de politieke besluitvorming. Welke varianten er zijn en hoe een APK-LinkedIn te bestellen, vind je hier.

Welk Advies is voor jou het waardevolst? Laat dat weten in een email aan arina.angerman[@]gmail.com ook als je ’n gratis Advies wilt!