Acties

Mijn gebruik van Social Media betekent sinds 2009 het aantal met mij verbonden personen (connections) op LinkedIn uitbreiden. Deze actie – let’s connect – blijf ik wekelijks doen.

Eind 2009 ging ik mezelf op Twitter profileren als @ArinaNoel en gebruikte daarbij de tips van @JeanetBathoorn ‘wees persoonlijk’ en ‘geef veel weg’. Elke dag ’n aantal tweets lezen en sturen – let’s share – is erg leuk om te doen. Ik word er gelukkig van en heb contact met gelijkgestemden. De grootste toegevoegde waarde is het in tweets en volgers kunnen verbinden van de verschillende netwerken uit mijn leven: emancipatie van vrouwen, participatie in de politiek, leven lang leren van eSkills en fondsenwerving!

In 2010 schreef ik over de belangrijkste resultaten van acties op Twitter “De tweets van en naar de mensen die ik volg, geven me informatie over innovatieve ontwikkelingen!” Die resultaten gelden nog steeds. Zelf tweet ik als actie vrijwillig tenminste twee keer per week voor IAW (International Alliance of Women) als vertegenwoordiger in het bestuur van EWL (European Women’s Lobby) sinds 2015.

Social Media 4 Boomers voert in opdracht acties uit op Twitter om waardevolle informatie te verspreiden over zakelijke of maatschappelijke projecten.

Let’s connect & share at LinkedIn of Twitter

Sterke rollen van online netwerker Arina Angerman:
– is een koploper die denkt en doet;
– verbindt mensen uit verschillende generaties;
– deelt waardevolle informatie en kennis.

Als offline netwerker ben ik een authentieke en enthousiaste verschijning.

Foto maart 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.