Over Arina Angerman

drs. Arina ANGERMAN startte met LinkedIn in 2004 en op Twitter als @ArinaNoel in 2009. Zij is daarmee een koploper in het gebruik van Social Media. Arina heeft 1250 Connections op LinkedIn en 1100 volgers op Twitter (@ArinaNoel). Haar leerstijl is leren door (het) te doen en zij is een rolmodel ‘Be the change you want to see!’.

Ben jij een ZP’er die 55+ & bestuurslid is?

(Baby) Boomers zijn volgens Jeanet Bathoorn in Get Social in Business (2014, p. 18) tussen 1946 en 1960 geboren. Arina Angerman is zelf een Boomer en startte in 2014 als ondernemer met Social Media 4 Boomers op Facebook en in 2015 op de website ArinaAngerman.com Zij is sinds 2016 een bewuste sociaal ondernemer!

Wil jij – 55-plusser –  gratis waardevolle kennis en tips ontvangen? Zo ja, meld je aan op Boomer 4 Boomers nieuws.

Arina geeft Advies aan & voert Acties uit op Social Media voor (4) Boomers die werken als zelfstandige professional (ZP is inclusief ZZP’er of interim) en als bestuurslid (tijd en geld) geven aan goede doelen ANBI’s.  Arina heeft zelf een warm hart voor gelijke politieke en sociale rechten voor vrouwen en mannen in de praktijk: economische zelfstandigheid van vrouwen en 50/50 M/V. Arina vertegenwoordigt International Alliance of Women IAW (opgericht in 1904) sinds eind 2014 in het bestuur van European Women’s Lobby EWL.

Arina is sinds augustus 2018 lid van het Comité #100jaarvrouwenkiesrecht en sinds januari 2019 kandidaat Europees Parlement PvdA #15. Er stemden 23 mei 1606 kiezers (V/M) op Arina.

Vragen staat vrij … heb jij een vraag aan Arina Angerman

over wat jij kunt met sociale media voor je project, bedrijf of goede doel?

Mail deze gerust naar arina.angerman[at]gmail.com en ontvang gratis een antwoord.

Of wil jij Arina eerst anders leren kennen? Verbind je als eerste stap met haar op Twitter of  LinkedIn. Let’s connect op LinkedIn of Twitter of volg haar bedrijf Social Media 4 Boomers op Facebook.

Sinds april 2011 schrijft Arina ook regelmatig Blogs op angermaneuropa.blogspot.com De 73 blogs over een leven lang leren door (het) te doen en politieke participatie van vrouwen hebben NU meer dan 72.000 pageviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.