Wil jij meedoen aan Goede Doelen Challenge?

Ben jij als zelfstandige professional (ZP’er) bezig je betaalde en onbetaalde werkzaamheden voor 2016 af te ronden? Elke week geef ik als bestuurslid tijd aan Goede Doelen. Twee keer per week help ik ze zichtbaarder te zijn op social media. Ik like of deel een bericht op Facebook of schrijf zelf een bericht voor mijn vrienden V/M. Help jij je goede doel met acties op social media?

Wil jij extra helpen door mee te doen aan Goede Doelen Challenge? Tijdens deze Challenge krijg je van 9 tot en met 22 december elke dag (behalve zondag) een mail met waardevolle informatie of tip om … Het doel is jouw Goede Doelen samen zichtbaarder te maken op Facebook.

Waarom deze Goede Doelen Challenge? In 2016 realiseerde ik me dat ik in de afgelopen 40 jaar ruim 10.000 uur als lid van een bestuur of werkgroep aan goede doelen gaf en prachtige resultaten behaalde! Door de Smart & Sexy Opruim Challenge werd mijn werkplek opgeruimder 😉

Wil jij meedoen om jouw goede doelen op Facebook zichtbaarder te maken?  Doe jij ook mee?
Zo ja, stuur ‘Ja, ik wil meedoen’ naar arina.angerman[@]gmail.com Daarna ontvang je een factuur 5,50 Euro (excl BTW). Ik geef 10% van mijn (netto) inkomen uit deze Challenge aan een ANBI 🙂