Hoe zichtbaar ben jij op Twitter? #lerendoortedoen

Een antwoord op de vraag hoe jij zichtbaar kunt zijn op Twitter door een leren door te doen strategie, lees je in een blog met recente gebeurtenissen die de kracht van Twitter en een leven lang leren illustreren. (Noot 1) Weet jij dat in de leeftijdsgroep 40-64 jaar het gebruik van Twitter 21% is en dat dat bijna 600.000 twitteraars zijn!?

Woensdag 16 mei ontdekte ik (weer) het belang van een leven lang leren van E-Skills door een vraag over welke mijn best gelezen blog is in een LinkedIn update. Naast #lerendoortedoen gaat de inhoud van dat blog ook over financieel succesvol blijven. Het blog is enkele jaren geleden gepubliceerd en gaat over invloedrijke evenementen in 1995 en 2015 (Noot 2).

Acties op Twitter resulteerden uiteindelijk in een meerderheid van TEGEN bij het raadgevend referendum over de Wet op de inlichtingen – en veiligheidsdiensten. (Wiv = Sleepwet). Thema’s als mensenrechten, veiligheid en privacy speelden bij een stem TEGEN een grote rol! (Noot 3)

5 Adviezen voor 55+ ZP’er (& bestuurslid) die Twitter gebruikt

  1. Ben jij jezelf? Gebruik jij #hastags?
  2. Zit de beïnvloeder (influencer) van je doelgroep / klanten op Twitter en volgt zij of hij jou?
  3. Via Twitter kun jij een potentiële samenwerkingspartner / klant het snelste bereiken door een Reply of Direct Message te sturen.
  4. Hoe help jij je ANBI? Een ANBI is volgens de Belastingdienst een Algemeen Nut Beogende Instelling. Help jij als bestuurslid 55+ je goede doel ook anders zichtbaar te zijn op Twitter?
  5. Wil jij 12 gemakkelijk te implementeren stappen om anders zichtbaar te worden op Sociale Media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook ontvangen? Zo ja, stuur een e-mail aan arina.angerman[@]gmail.com o.v.v. 12 stappen. Als bonus ontvang je na je e-mail 3 GRATIS stappen. Het zijn 12 Doe – Het – Zelf stappen. Je ontvangt elke week 3 stappen en de prijs van deze e-mail serie 12 Stappen is  9,95 Euro (excl. BTW 2,01)

Noten

1. Blog over 4 recente gebeurtenissen die de kracht van een leven lang leren illustreren

2. Blog Van Beijing ’95 tot Amsterdam ’15 een leven lang leren #eSkills

3. Blog Hoe gebruikte jij sociale media? #GR2018