Wil jij goed twitteren? #leestijd 2 min

Wil jij goed – beter leren – twitteren? Gebruik jij Twitter door stap voor stap een leren door te doen strategie toe te passen? Help jij je bedrijf, project of goede doel door het plaatsen  of delen van berichten goed zichtbaar te zijn op Twitter?

De afgelopen weken ontdekte ik tenminste twee keer het belang van twitteren:

  1. Ontdek op Twitter dat een toekomstige CEO moet twitteren … en plaatste als reactie ‘Geldt volgens mij ook voor (nieuwe) bestuursleden van 55+’.
  2. Overlegde met ondernemers en professionals uit verschillende generaties die bezig zijn geweldig inspirerende activiteiten te ontwikkelen voor de viering van #100jaarvrouwenkiesrecht in Nederland. De kracht van Twitter is vooral het gebruik van een hastag: een # ‘hekje’ op de telefoon. Op die manier kan binnen de tweets gezocht worden op de combinatie van de hastag met dat woord … in dit geval # voor het vieren van 100 jaar actief kiesrecht van vrouwen.

Wil jij stap voor stap goed zichtbaar worden op sociale media door een #lerendoortedoen strategie? Word jij kandidaat voor Waterschap of Provinciale Staten? (Noot 1)

Wil jij als supporter van gendergelijkheid of als feminist V/M drie gemakkelijk te implementeren stappen om beter zichtbaar te worden op Twitter GRATIS ontvangen?

Wil jij goed twitteren? Zo ja, stuur een e-mail aan arina.angerman[@]gmail.com o.v.v. 3 Twitter stappen

P.S. In maart 2011 publiceerde Get Social. Online netwerken voor beginners, het eerste boek van Jeanet Bathoorn, een interview met mij. In maart 2010 schreef ik dit ‘interview’. Toeval bestaat niet … Ik ontving toen ook dankzij een gewonnen tweet een boek van Lodewijk Asscher De Ontsluierde stad. Jeanet Bathoorn (@JeanetBathoorn) twittert sinds maart 2008 en Lodewijk Asscher (@LodewijkA) sinds juni 2009. Beiden hebben NU samen 340.000 volgers op Twitter en ik volg ze vooral online. Ze zijn mijn goede na te volgen voorbeelden om beter te leren twitteren! Hoewel ze tot andere generaties behoren, hebben we een gemeenschappelijke leerstijl ‘leren door te doen’.

Noot 1 Blog ‘Vrouwen in de Politiek op #Twitter https://arinaangerman.com/2018/07/vrouwen-in-de-politiek-op-twitter/